Apartmani Anica - Dramalj

Location pinApartmani Anica - Dramalj51265 Dramalj, Kačjak 11a, Hrvatska

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Apartmani Anica nalaze se na izrazito atraktivnom predjelu mjesta Dramalj, u mjestu Kačjak, odmah kraj istoimenog poluotoka Kačjak koji glasi za najatraktivniji turistički dio Crikveničke rivijere. O tome koliko je atraktivan ovaj kraj govori i činjenica da ovdje na kupanje dolaze i stanovnici iz okolnih mjesta, pa čak i iz Rijeke. Naši apartmani smješteni su u privatnoj kući 10 m od mora u predivnom okruženju s pogledom na lučicu Bršćanovicu, poluotok Kačjak i otok Krk. Ispred kuće nalazi se betonirana i kamena plaža sa stepenicama za ulaz u more, dok se 50metara od kuće nalazi mala pješčana plaža pogodna za kupanje sa djecom. Objekt se sastoji od 4 studio apartmana od kojih su 3 sa pomoćnim ležajem, 1 apartmana za 2 osobe te 3 sobe za 2 osobe sa pomoćnim ležajem. Sve smještajne jedinice opremljene su satelitskom televizijom i hladnjakom. Besplatni wireless ADSL-internet je dostupan svim našim gostima. U sklopu objekta nalazi se i Bistro "Riva", koji u ponudi ima pizze, tjestenine, meso i ribu, i koji će svakako zadovoljiti svačiji ukus. Blizina svih vrsta prometnih veza omogućuje vam da brzo i lako stignete do nas te da vam naši apartmani budu početno odredište za obilazak sjevernojadranskih mjesta, otoka i nacionalnih parkova. Uređujući i pripremajući apartmane Anica nastojali smo osmisliti privlačan i privatni prostor koji će zadovoljiti svakog našeg gosta. Posjetite nas i priuštite sebi i svojoj obitelji ugodan i kvalitetan odmor. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu,

Obitelj Jurić!

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Darko Jurić -

Darko Jurić

  • Adresa: Kačjak 11a, Dramalj
  • Telefon/Fax: 051/786-032
  • GSM: 091/535-9500
  • E-mail: appjuric@yahoo.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.